Konfekcioniranje kablova

Kontakt

Što je to konfekcioniranje kablova?

Konfekcioniranje kablova je proces izrade kabelskih sklopova za različite aplikacije. Ovaj proces uključuje odabir odgovarajućih komponenti, poput kablova, spojnica, zaštitnih omotača i drugih dijelova, te sastavljanje u cjelinu koja odgovara specifikacijama i zahtjevima kupca.

Postoji nekoliko vrsta konfekcioniranja kablova, uključujući ručno i automatsko konfekcioniranje. Ručno konfekcioniranje je proces sastavljanja kabelskih sklopova ručno, što zahtijeva visoku razinu vještine i preciznosti. Automatsko konfekcioniranje je proces sastavljanja kabelskih sklopova korištenjem automatskih mašina, što omogućuje bržu proizvodnju i manju mogućnost pogreške.

Konfekcioniranje kablova se koristi u različitim industrijama, uključujući elektroničku, automobilsku, telekomunikacijsku i elektrotehničku industriju. Kablovi se konfekcioniraju za različite aplikacije, poput napajanja, signalizacije, komunikacije i drugih.

Zašto izabrati nas?

Pecho obrt je obrt sa dugogodišnjim iskustvom u izradi specijalnih setova kabela prema specifikaciji naručitelja.

Tehničko znanje i odgovarajući alati osiguravaju brzu i kvalitetnu proizvodnju za naše klijente. Stalnim ulaganjima u novu opremu osiguravamo kvalitetu i konkurentnost na tržištu.

Specijalizirali smo se za izradu kablova u velikim i malim serijama, po tailor-made principu prema tehničkim nacrtima i specifikacijama klijenta.

Pri izradi setova kabela koristimo strojeve Komax, Mecal, Kabelmat, Zoller+Frohlich koji omogućuju djelotvoran i suvremen pristup.
Cilj nam je svaki put iznova ponuditi najprikladnija ekonomska i tehnička rješenja.

Naš stručan tim, organizacija rada, opremljenost proizvodnog pogona te izlazna kontrola proizvoda prije same isporuke garancija su kvalitete, pouzdanosti i održivosti.

Konfekcioniranje kablova

Zahtjev klijenta

Sve počinje vašim zahtjevom za izradu kabela prema postojećem nacrtu ili da razvijemo odgovarajući kabel za njegovu primjenu. Naš tim stručnjaka surađuje s vama kako bi razumjeli vaše potrebe i zadovoljili specifične zahtjeve.

Priprema proizvodnje

Ova faza uključuje nabavu potrebnih dijelova za izradu kabela. Nabavljamo visokokvalitetne dijelove od pouzdanih dobavljača kako bismo osigurali da su kablovi pouzdani i dugotrajni. Naši stručnjaci pažljivo biraju i provjeravaju sve dijelove kako bismo osigurali da su u skladu s klijentovim zahtjevima.

Proizvodnja

Proces proizvodnje uključuje rezanje kabela na mjeru, pripremu krajeva kabela (postavljanje izolacije, krimpanje ili ponekad lemljenje), montažu konektora i oblikovanje kabela u željene oblike. Nakon toga, slijedi testiranje i kontrola kvalitete kako bi se osigurala sigurnost i pouzdanost kablova.

Želite li doznati što sve možemo proizvesti za vas?

Kontaktirajte nas!

Nemojte oklijevati, slobodno nam se javite.

Adresa

Josipa Jelačića 135
10430 Samobor
Hrvatska | Croatia

Email

pecho@pecho.hr

Telefon

Tel: 01/ 3360 386
Fax: 01/ 3362 869

Pošaljite poruku