O nama

obrt PECHO
Pošaljite upit

Ukratko o nama

Mi smo Pecho, obrt s pedesetogodišnjom tradicijom osnovan 1968. godine. Obrt Pecho bavi se konfekcioniranjem kabela, proizvodnjom komponenata za automobilsku, traktorsku i elektro industriju te brizganjem plastike.
Svi naši proizvodi su razvijeni samostalno i proizvedeni u našoj tvornici,

Osim širokog asortimana proizvoda, poznati smo po visokoj kvaliteti proizvoda, brzoj usluzi i individualnom pristupu svakom klijentu. Zahvaljujući tome, naš obrt je prisutan na tržištu i nakon više od 50 godina.

Kako bi se naša pozicija dodatno osnažila, surađujemo s našim klijentima na razvoju proizvoda od ideje do gotovog proizvoda. Naš cilj je pružiti vrhunsku kvalitetu, konkurentne cijene i odličnu uslugu svojim klijentima. To postižemo kontinuiranim ulaganjem u naše proizvodne procese te dosljedno poštujući ugovorene dogovore.

Svjesni činjenice da su zaposlenici najvrjedniji kapital, kontinuirano ulažemo u njihov razvoj i edukaciju. Optimizacija proizvodnih procesa nam omogućuje da dodatno posvetimo pažnju brizi za okoliš. S našim klijentima i dobavljačima gradimo partnerski odnos, a naša pažnja usmjerena je na inovativna i ekonomična rješenja.

Rastući rezultati poslovanja i referentna lista su potvrda našeg dugogodišnjeg predanog rada i visoke kvalitete usluge, s ciljem zaštite života i okoliša. Sinergija zaposlenika i usmjerenost prema ciljevima su ključni čimbenici našeg uspjeha.

Želite li doznati što sve možemo proizvesti za vas?