Brizganje plastike

Kontakt

Što je to brizganje plastike?

Brizganje plastike je proces proizvodnje dijelova od plastike putem upotrebe plastičnih masa koje se topi pod visokim pritiskom i toplinskom energijom. Ova tehnologija se koristi za proizvodnju različitih vrsta dijelova, uključujući kućišta za elektroničke uređaje, igračke, kućanske aparate, automobile i još mnogo toga.

Postoje različiti načini brizganja plastike, uključujući termoplastično brizganje, termoformiranje i kalupno brizganje. U termoplastičnom brizganju, plastična masa se topi u cilindru i izbačena je pod visokim pritiskom kroz sitno otvoreno vrhunsko pogonsko kućište u kalup. Kada se hladi, masa se stvrdne u obliku kalupa.

U termoformiranju, plastična masa se stavlja u kalup koji je pod visokim pritiskom i podvrgnuta toplinskoj obradi. Kada se hladi, masa se stvrdne u obliku kalupa.

Kalupno brizganje se koristi za proizvodnju dijelova s višestrukim slojevima i višestrukim bojama. U ovom procesu, plastična masa se topi u cilindru i izbačena je u višestruke slojeve kroz sitno otvoreno vrhunsko pogonsko kućište u kalup. Kada se hladi, masa se stvrdne u obliku kalupa.

Tehnologija i alati

U našem proizvodnom pogonu koristimo najnaprednije strojeve kako bismo stvorili konkurentsku prednost i pružili našim klijentima najbolju moguću uslugu.
Uz to, naš tim stručnjaka nudi usluge projektiranja i proizvodnje alata za injekcijsko brizganje plastike kako bismo zadovoljili individualne potrebe klijenata.

Naša ponuda obuhvaća i savjete u početnim fazama proizvodnog procesa, uključujući pomoć u odabiru najboljih materijala i podršku u izradi alata.
Bez obzira radi li se o prototipovima ili velikim serijama, mi vam nudimo sve na jednom mjestu.

Zajedno sa našim klijentima razvijamo proizvode od ideje do gotovog proizvoda, što nam omogućuje da budemo konkurentni i inovativni.

Ideja za proizvod

Svaki uspješan projekt počinje s dobrim planiranjem. U ovom prvom koraku, naš tim stručnjaka posvetit će se vašoj ideji i vašu ideju pretvorit ćemo u vrhunski proizvod.

Javite nam se s povjerenjem.

Izrada alata

Nakon odluke o proizvodu koji ćemo raditi potrebno je izraditi alat ili kalup koji se koristi u procesu proizvodnje brizganja plastike. Izradit ćemo alat s kojim ćemo precizno i kvalitetno proizvoditi vaš proizvod. Naše iskustvo i znanje ovaj korak za vas čine brzim i jednostavnim.

Proizvodnja

Sada kada smo završili s izradom alata za brizganje plastike, možemo se posvetiti proizvodnji u željenim količinama. koristimo najnaprednije strojeve prilikom brizganja plastike kako bismo osigurali da vaš proizvod bude visoke kvalitete i konzistentan u svakoj seriji.

Želite li doznati što sve možemo proizvesti za vas?

Kontaktirajte nas!

Nemojte oklijevati, slobodno nam se javite.

Adresa

Josipa Jelačića 135
10430 Samobor
Hrvatska | Croatia

Email

pecho@pecho.hr

Telefon

Tel: 01/ 3360 386
Fax: 01/ 3362 869

Pošaljite poruku