You need to upgrade your Flash Player This is replaced by the Flash content. Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
 Home    Proizvodi    Galerija fotografija    O nama    Lokacija    Kontakt  
 Auto industrija   Vilicari   Plovila   Brtve   Kablovi   Ostalo 

Plovila

 
 
 
Prekidač paljenja plovila je namijenjen za stavljanje u pogon plovila s dizel motorima.
Prekidač je izraden od samogasivih materijala u jednostavnoj i robusnoj izvedbi. Dosjedni i tareći kontakti izrađeni su od nehrđajučeg čelika i elektrolitskog bakra. Spajanje se vrši posrebrenim faston priključcima 6,3 x 0,8 mm i pojačanim od 10 x 1,2 mm.
Stroga kontrola kvalitete ulaznih sirovina, međufazna i završna kontrola jamstvo su stalne razine kvalitete.
Brava se isporučuje sa  poklopcem i s dva ključa.

Prekidač startera i grijača je namijenjen za uključivanje elektropokretača i grijača na plovilima s dizel motorom, u kombinaciji s kontakt bravom.
Prekidač je izrađen od samogasivih materijala u jednostavnoj i robusnoj izvedbi.
Dosjedni i tareči kontakti izrađeni su od elektrolitskog bakra. Spajanje se vrši faston prikljuccima 10 x 1,2 mm.
Stroga kontrola kvalitete ulaznih sirovina, međufazna i završna kontrola, jamstvo su stalne razine kvalitete.
Brava se isporučuje sa dva ključa i 3 faston prikljucnice.
 
Kontakt brava se ugrađuje u plovila ili strojeve kod kojih je potrebno onemogučiti stavljanje u pogon bez posjedovanja ključa.
Brava je izvedena od samogasivih materijala u jednostavnoj i robusnoj izvedbi. Tareći kontakti osiguravaju siguran i dugotrajan rad bez prekidanja. Dosjedni kontakt izrađen je od srebra, a tareci od mjedi. Priključci mogu prihvatiti žicu od 0,5 - 4 mm2.
Brava se isporučuje sa ili bez poklopca, sa dva ključa.
 
Signalna lampa se koristi u plovilima i drugim vozilima, a služi za obilježavanje aktivne ili radne jedinice u vozilu.
Ugrađuje se na instrument tablu plovila max. 5 mm debljine. Otvor za ugradnju je Ø18 mm.
Utično grlo W2x4,6 je predviđeno za žaruljicu sa staklenim podnožjem. Moguče je ugraditi žaruljicu snage od 0,5 do 2 W i nazivnog napona od 6 do 24V. Zamjena žaruljice vrši se s prednje strane instrument table.
Priključci na signalnoj lampi su stopice 6,3 x 0,8 mm.
Signalne lampe isporučujemo s lećama u četiri različite boje: žuta, crvena, plava i zelena.
 
 
 
 
 
 
  

 

Taster T27 ili T34 (12V124V, 15A) koristi se u plovilima i drugim vozilima ili radnim strojevima, a služi za uključivanje potrošača pritiskom na taster.
Svojim oblikom i funkcionalnošču može koristiti kao višenamjenski taster na primjer:
paljenje motora bez ključa,davanje zvučnog signala,otvaranje vrata, i slično.
 Taster se ugrađuje na instrument-tablu plovila do max. 5 mm debljine na otvor za ugradnju od Ø22,5 mm.Tasteri se isporučuju u nekoliko različitih varijanti i boja. Priključci na tasteru su kabelske stopice ili priključne stezaljke.

Kapica tastera može biti u crvenoj, zelenoj ili crnoj boji (ili neka druga boja po narudžbi kupca). Po potrebi, na kapici tastera može biti oslikan simbol ili tekst koji obilježava namjenu tastera.

Kao poseban proizvod isporučujemo taster sa zaštitnom navlakom. Gumena, prozirna navlaka štiti taster s vanjske strane od prodora vode i prljavštine. 

 Tehnička dokumentacija

 

Relej - kontaktor  80A  12V i 24V,  koristi se u plovilima za ujključivanje potrošaća preko releja da bi odteretio rad kontakata pri paljenju i uključivanju elektropokretača